Zárszerelés

Címkék

Zárszerelés

2012.11.21. 23:56 :: frankybaby

Amikor vagyonvédelemről, betörésvédelemről beszélünk, a zárszerelés kulcsfontosságú. A következő esetekben a zárszerelés kiemelten fontos:

zarszereles.jpg

Új lakásba költözéskor

Az egyik legfantasztikusabb érzés a világon, amikor átvesszük új lakásunknak a kulcsát, hogy ott új életet kezdjünk. Ennek kevésbé szórakoztatóbb oldala az, hogy végiggondoljuk a biztonsági helyzetet. Vajon elég biztonságos-e a környék? És zárszerelés kapcsán mik a teendőink? Az előző lakó megtartotta a kulcsokat? Az ingatlanosban megbízhatunk? Ezeket a dolgokat mind meg kell fontolnunk. Csak az új zárszerelés adja meg számunkra a kellő biztonságot. A zárszerelés minden bejáratnál fontos, beleértve a kertkaput is. Amilyen gyorsan csak tudjuk, tegyük meg a megfelelő lépéseket a zárszerelés érdekében, mielőtt még megtörténne a baj. A zárszerelés mellett a nagyobb biztonság érdekében felszerelhetünk még biztonsági kamerákat és mozgásérzékelőket is.

Új iroda esetén

Az új otthonba való költözéshez hasonló módon, nagyon lényeges a zárszerelés akkor is, ha új irodába költözünk. Itt nemcsak az a veszély áll fenn, hogy az előző bérlő bemegy a kulcsával, de az is, hogy a konkurencia próbál meg behatolni az üzletbe. Sokak számára az iroda nemcsak munkahely, hanem szentély is, ahol sok értékes dolgot tárolnak. Számítógépes berendezések tele üzleti titkokkal, perifériák, mintadarabok, banki információk, üzletfelek adatai. Fontos, hogy ezek mind biztonságban legyenek! Ezeknél az okoknál fogva nagyon lényeges, hogy zárszerelés feladatával mindenképpen egy profi zárszerelőt bízzunk meg! Bőven megtérül a zárszerelés projektbe befektetett pénz, ha ezzel elkerüljük a betörést és meg tudjuk őrizni értékeinket.

Amikor a környéken betörés történt

Ez talán a legnyomósabb ok arra, hogy a zárszerelés végre legyen hajtva. Nem azért, mert a betörő elvihetett egy kulcsot a zárhoz, hanem azért, mert a betörés annak a jele, hogy a régi zár gyenge volt. A betörőknek számtalan agyafúrt módszerük és szerszámuk van, amellyel egy nem megfelelő zárat könnyűszerrel ki tudnak nyitni. Éppen ezért az új zárszerelés során a minőség legyen a legfontosabb szempont. Ha lakóhelyünk környékén egy ideje ismeretlen személyeket látunk céltalanul lődörögni, bámészkodni, akkor a megelőzés szempontjából is jó ötlet a zárszerelés. Ilyenkor a zárszerelés jelentheti a különbséget aközött, hogy egy nehéz nap után nyugodtan térhetünk haza otthonunkba vagy úgy ér véget a nap, hogy kirámolták a lakásunkat, amíg nem tartózkodtunk otthon.